Om oss

Din leverandør

innen profilering

Skilt & Print AS så dagens lys 2009. Selskapet består av fagfolk med lang fartstid i bransjen. Vi leverer i dag til kunder over hele landet og har opparbeidet oss en sterk kundegruppe som stadig vokser. Vi vurderer alle henvendelser uansett oppdrag, og utarbeider best mulig løsning i samråd med kunden. Vi er fleksible og opptatt av å levere kvalitetsprodukter til riktig tid og pris.

Vi leverer skilt, fasadeskilt, bilreklame, bannere, roll-ups, beach-flagg, profilklær og mye mye mer. Kort sagt alt innen profilering i Trondheim og ellers i landet. Vi er opptatt av å levere kvalitetsløsninger som gir våre kunder profilering utenom det vanlige. Hos oss er ingen jobber hverken for små eller store. 

 

MØT VÅRE

ANSATTE

Våre medarbeidere har lang erfaring i bransjen og er spesialister på profilering! Ta kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt!

Roy Grøtan

Daglig leder

Geir Sørensen

Prosjektleder / Salg

Anne-Merethe Onsøyen

Kontor / Produksjon

Bjørn Erik Stensaas

Produksjon

Hvorfor

velge oss?

Vi kan profilering!

Skilt & Print AS har nå i 6 år levert bilreklame og profilering med høy kvalitet til bedrifter både i og utenfor Trondheim.

Våre ansatte har lang fartstid i bransjen og vet viktigheten av kvalitet og levering til avtalt tid. Med moderne utstyr og god kompetanse kan vi hjelpe deg med hva det måtte være innenfor faget og bistår gjerne med idèer og tanker til hvordan din profilering kan bli best mulig.

Ta kontakt på telefon eller kom gjerne innom våre lokaler i Østre Rosten 76 for en hyggelig samtale om dine muligheter.